A A A Normal Lo-Fi 6 stjerner
Preikestolen   PerlyBerge
Du er her: Framsida

Flørli held opent likevel

Lysefjorden Utvikling melder at Flørli likevel held opent i sommar:

Lysefjorden Utvikling AS viser til vår tidligere melding om at Flørli ville bli stengt denne sommeren på grunn av vannforholdene.

Vi har den glede å kunne meddele at vi nå har fått til en meget god løsning for sommeren som tar hensyn til de utfordringene som vannforholdene har stilt oss ovenfor.

Vårt varsel om stengning medførte et stort engasjement og dugnadsinnsats. Ingvar Blychert som har fritidsbolig i Flørli har tatt på seg oppgaven med holde den gamle kraftstasjonen åpen. Han vil bruke sin ferie i hallen og søker etter andre frivillige til å dele arbeidet med.

Kafeen blir åpen med begrenset utvalg, og krafthallen fylles med utstillinger i regi av stasjon K fra Sandnes. 10 kunstnere har meldt sin interesse og her vil vi kunne oppleve skulptur, malerier, grafikk, tekstiler mm. Det blir også en gjentakelse av suksessen fra i fjor med en interaktiv utstilling fra Jærmuseet (Science Circus). Elevarbeidene fra Time videregående skole blir vist i tillegg til en plakatutstilling om Lysefjorden. Internettkafé. Nå oppfordrer vi alle til å oppleve Lysefjorden og ta den unike Kraftbygda i nærmere øyesyn. 4444 trapper venter.

Kafeen vil være åpen i juli og forhåpentligvis deler av august. Åpningstidene vil være fra 10.30-12.30 og 14.30-16.30. For mer informasjon se www.visitlysefjorden.no (informasjon vil komme)
 

Tips ein ven Skriv ut
Web levert av CustomPublish AS Innlogging intranett